Entrevista amb Autodefensa Informática, de Radio Almaina

Aquest dimecres hem tingut l’honor d’explicar el projecte de Críptica al programa “Autodefensa Informática”, un programa de ràdio dedicat a la privacitat i seguretat a la xarxa, que emet a través de la FM a Granada i a tot el món a través d’internet.

El seu eslògan “Sin privacidad no hay libertad” ho diu tot, i li fan justícia. Van camí de dos anys de programa i durant aquest temps, entre d’altres, han parlat de la nova moda de l'Internet de les Coses (IoT), repetidament de les xarxes socials privatives, han desmitificat el concepte de núvol i han abordat l'explotació laboral a les empreses tecnològiques. Fins i tot han dedicat un programa al fenomen de les selfies, sempre tot amb molt d’humor!

El programa on apareixem tracta el tema de l’espionatge a través del correu electrònic de corporacions tecnològiques, partint de la revelació que Yahoo facilita i molt a la NSA un monitoratge constant fins i tot dels adjunts dels correus. Ens podeu escoltar entre els minuts 17 i 36 del programa, tot i que us recomanem que l’escolteu sencer:

[embed]https://media.blubrry.com/almaina/p/archive.org/download/AutodefensaInformatica19TuCorreoSiempreLoLeenDosVeces/Autodefensa_Informatica_19_Tu_correo_siempre_lo_leen_dos_veces.ogg[/embed]

 

Podeu seguir la seva activitat a través del seu blog i interactuar-hi a GNUSocial.