Taller d'anonimat a *[Hub] Barcelona

El proper diumenge 24 d’abril ens han convidat a la inauguració de l'Espai *[Hub] Barcelona, un projecte de la Fundació Inceptum que vol esdevenir referència en matèria de treball col·laboratiu i de projectes destinats a la comunitat (si us interessa participar del seu projecte o informar-vos al respecte, podeu fer-li una ullada al seu web o visitar físicament l’espai aquest diumenge – cosa que us recomanem si voleu conèixer els impulsors o a nosaltres). Aquí teniu el programa de les activitats previstes durant el dia:

Pel que fa a nosaltres, hem preparat un petit taller obert a tothom, on explicarem diverses eines d’anonimització en línia: navegació anònima, compartició anònima d’arxius i xat a través del navegador Tor. Tindrà una vocació d’ús pràctic i no requerirà d’un nivell especial de domini informàtic, de manera que tothom qui vulgui començar a aprendre com protegir la seva privacitat hi pugui participar. Paral·lelament, si voleu informar-vos sobre el que fem a Críptica o implicar-vos d’alguna manera en projectes de la nostra associació, serem allà durant la majoria de la jornada, de manera que no dubteu en venir a preguntar-nos.

Podeu consultar les diapositives del nostre taller aquí

Important: cal que porteu el vostre ordinador portàtil si voleu aprofitar al màxim la sessió (doncs serà un taller de caire pràctic).